Διάψευση από Μαυρομάτη

Ο εμφανιζόμενος ως γενικός διευθυντής της Δόξας Δράμας διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή της «Vouros Group» με την ΠΑΕ.

Την 1η Αυγούστου η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είχε γνωστοποιήσει ότι ρυθμίστηκαν οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες και σύντομα θα γινόταν η παρουσίαση του πλάνου των νέων επενδυτών. Οι Κύπριοι έως τώρα αποφεύγουν να δημοσιοποιήσουν την ταυτότητά τους, αλλά με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Larnakasports» υπήρξε η δέσμευση ότι θα το πράξουν.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαυρομάτης που εμφανίζεται ως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ διέψευσε ότι εμπλέκεται στο νέο καθεστώς η κυπριακή εταιρεία «Vouros Group» και υποστήριξε πως ό,τι αφορά στη νέα ιδιοκτησία θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας (17/08). Αυτούσια η δήλωσή του:

«Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα σε Κυπριακά αλλά και Ελλαδικά sites που αφορούν στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα ήθελα με τον πιο επίσημο τρόπο να δηλώσω ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον, ούτε της ιστορικής Δόξας, αλλά ούτε και του νέου ιδιοκτήτη. Όλα όσα αφορούν στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα ανακοινωθούν αύριο μέσω επίσημου δελτίου τύπου της ΠΑΕ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep