Επιστροφή στις νίκες η Δόξα

Η ομάδα της Δράμας νίκησε 0-2 την Κέρκυρα για τη 10η αγωνιστική της Super League 2.

 Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες, για τη 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι Μαυραετοί επικράτησαν 0-2 της Κέρκυρας, την οποία υποχρέωσαν στη δέκατη διαδοχική ήττα!

Παρότι οι Φαίακες ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο στο πρώτο μισό, εντέλει δέχτηκαν γκολ στο 44' από τον Καψάλη, που είχε ανέβει, μετά από γύρισμα του Κόντου. Το τελικό 0-2 έγινε με ψηλοκρεμαστό του Χάμοντ, που νίκησε τον Κολιοφούκα. Στο 78' ο Μίσκου είχε δοκάρι για την Κέρκυρα, ενώ το ίδιο είχε και ο Κόντος στο 84', με εκτέλεση φάουλ. 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Δόξας στο πρωτάθλημα, και αυτή εκτός έδρας, αφού ως γνωστόν στο γήπεδό της δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά ενός τριπόντου. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χριστοφοράκης): Κολιοφούκας, Βλάχος, Πέντρο (84' Τσάνης), Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος (75' Λεπενιώτης), Βουκελάτος (58' Νικολούδης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Κόντος (85' Οικονόμου), Σιώπης (82' Ενγκονγκά), Πινδώνης, Καψάλης, Αναστασίου, Σαμπανίδης, Χάμοντ (88' Παρασκευάς)

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep