«Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ»

Μέτρια η πορεία της Δόξας στον πρώτο γύρο, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη Μέτρια η πορεία της Δόξας στον πρώτο γύρο, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη

Στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του, αλλά και το πρώτο γκολ του Εργοτέλη, το οποίο χαρακτήρισε «κρύο» στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης, μετά την ήττα της Δόξας Δράμας στο Παγκρήτιο.

Η Δόξα Δράμας ηττήθηκε με 2-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με τον προπονητή της Δόξας Δράμας, Στάικο Βεργέτη να τονίζει ότι το πρώτο γκολ των γηπεδούχων σε ένα σημείο που δεν ήταν απειλητικοί και οι χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η αρχική του τοποθέτηση του Στάικου Βεργέτη:

«Ηρθαμε για να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά τήρησαν το πλάνο που είχαμε ορίσει, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καταστάσεις που εμείς δημιουργήσαμε μπροστά. Αυτές πρέπει να τις τελειώνεις με επιτυχία γιατί δεν έρχονται πολλές.

Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τον Εργοτέλη έξω από την περιοχή μας, όμως ο κόντρα αέρας και η κόπωση που είχαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια άρχισε να έρχεται στα πόδια των παικτών μας. Δεν μας επέτρεψαν να γίνουμε απειλητικοί, όπως στο πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ, χωρίς ο Εργοτέλης να πατάει μέσα στην περιοχή μας.

Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, να αντιστρέψουμε το αποτέλεσμα, κάτι που όμως δεν έγινε. Κρατάμε την οργάνωση που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προχωράμε».

Για το αν μπορούσε η Δόξα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο ματς σύμφωνα με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Σε πρώτη φάση θα μπορούσαμε να έχουμε ως βάση την ισοπαλία. Δεν ήμασταν τόσο απειλητικοί όσο στο πρώτο μέρος για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Δημιουργήσαμε τις βάσεις για να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που προήλθε από δικό μας διώξιμο κι από το γεγονός ότι δεν κρατήσαμε τη μπάλα».

Για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο: «Τα δεδομένα για την ομάδα μας είναι μέτρια. Κατορθώσαμε να πετύχουμε κάποιες σπουδαίες νίκες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και κάποια άλλα αποτελέσματα τα οποία χάσαμε από ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι κάποια αποτελέσματα που μας έχουν πληγώσει πάρα πολύ. Από τις γιορτές και μετά έχουμε κάνει μία ηλικιακή ανανέωση. Προερχόμαστε από ένα θετικό πρόσημο τεσσάρων αγώνων, που δεν είχαμε δεχτεί γκολ και είχαμε πάρει κάποιες καλές νίκες. Να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το ματς με τα Τρίκαλα: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep