«Στα μισά θα ξέρουμε...»

Στα μισά του πρωταθλήματος θα γνωρίζει ο Στάικος Βεργέτης αν μπορεί η Δόξα Δράμας να προβιβαστεί.

Για το καλό ξεκίνημα της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα και τον στόχο της ανόδου μίλησε ο Στάικος Βεργέτης στο Metropolis 95,5. Ο τεχνικός των Μαυραετών τόνισε ότι στα μισά του πρωταθλήματος θα μπορεί να απαντήσει αν η ομάδα του μπορεί να προβιβαστεί. Αναλυτικά ανέφερε:

Για το δυνατό ξεκίνημα της Δόξας:

«Προέχει πάντα το αποτέλεσμα. Εμείς πέρα από τους βαθμούς είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα των δυο παιχνιδιών με Τρίκαλα και Βόλο και καλή εμφάνιση. Είναι πολύ νωρίς να βγάλεις από τώρα κομπιουτεράκια και να κάνεις υπολογισμούς. Εμείς πρέπει να δούμε τι λάθη κάνουμε και να ασχοληθούμε μ' αυτά για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Πέντε με έξι ομάδες θα παλέψουν την άνοδο. Ο Βόλος είναι δυνατός, φιλόδοξος με ποιοτικό ρόστερ και θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League».

Για τους στόχους:

«Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς, να δούμε πού θα είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League.

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και έκανα μια παράκληση στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Βόλο να είναι κοντά και στα δύσκολα».

Last modified onΤετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep