«Να δίνουν... φτερά»

Το παράπονο του Στάικου Βεργέτη από τους οπαδούς της Δόξας Δράμας και το πνεύμα που επιθυμεί.

Συγχαρητήρια έδωσε στους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας ο Στάικος Βεργέτης, αλλά παράλληλα εξέφρασε παράπονο για τη στάση των οπαδών και τόνισε ότι στα δύσκολα χρειάζεται στήριξη και όχι κριτική. Όπως είπε μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Βόλο:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας διότι είχαν σήμερα πάθος, μαχητικότητα, αυτοθυσία, ένας για τον άλλο και όλοι για την ομάδα. Αυτό είναι το πνεύμα που θέλω να έχει η ομάδα, τα παιδιά το έχουν αντιληφθεί και το κάνουν πράξη μέσα στο γήπεδο. Σε ότι αφορά τον αγώνα, ενώ ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ και παρά τη δυσμενή συγκυρία οι παίκτες σήκωσαν το ανάστημά τους, πάλεψαν βρήκαν, ψυχολογία, έδωσαν τα πάντα και γύρισαν το παιχνίδι.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο της Δράμας να καμαρώνει. Θα ήθελα όμως στις δύσκολες στιγμές να μην κριτικάρουν τα παιδιά και την ομάδα, αλλά να τη στηρίζουν και να της δίνουν ώθηση. Να δίνουν στα παιδιά φτερά για να πετάξουν. Στο δεύτερο ημίχρονο για περίπου 10 με 15 λεπτά δεν έκαναν αυτό, παρά μόνο μετά την ισοφάριση. Στις δύσκολες στιγμές είναι που χρειαζόμαστε τον κόσμο, όπως το παιδί σου, την οικογένειά σου τις δύσκολες στιγμές το στηρίζεις».

Ο Παντελής Ριζογιάννης ανέφερε:

«Μπήκαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμαστε προσηλωμένοι πάνω σε αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Χωρίς φάση δεχθήκαμε ένα γκολ, μας πείσμωσε, είπαμε στο ημίχρονο πως δεν γίνεται να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δείξαμε ότι βγάλαμε μια μεγάλη αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι το θετικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο καθώς στον ενάμιση χρόνο που είναι στην ομάδα πρώτη φορά τον είδα να βοηθάει τόσο πολύ.

Περιμένουμε κι άλλους φιλάθλους στο γήπεδο και, βέβαια, θα προσπαθήσουμε με την καλή μας παρουσία να τους φέρουμε κοντά μας. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρή και αυτό που είδατε στα Τρίκαλα και σήμερα θα γίνεται συνέχεια. Βγάλαμε πάθος και ο ένας θα παίζει για τον άλλον».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep