Επιστροφή για... Βόλο

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο στην Δράμα. Ξεκίνησε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο στην Δράμα.

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο. 

Να εξαργυρώσουν το διπλό στα Τρίκαλα επιθυμούν στην Δόξα Δράμας και να ανταποκριθούν στην δεύτερη διαδοχική πρόκληση που έχουν μπροστά τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής και μάλιστα γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις της Νικοτσάρας, η οποία είχε κλείσει τις τελευταίες ημέρες για βελτιωτικά έργα και η ομάδα πήγαινε στον Μεγαλόκαμπο.

Το ζητούμενο είναι να έρθει το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Βόλου, η οποία εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με το 7-0 κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας. Στο περσινό πρωτάθλημα της Football League, η Δόξα Δράμας είχε ξεκινήσει με δύο νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας εντός και τον Αιγινιακό εκτός, αλλά είχε μείνει στην λευκή ισοπαλία με τα Τρίκαλα.

Το σημαντικό βέβαια, για την ομάδα της Δόξας είναι πως δεν θα επιβαρυνθεί με ματς Κυπέλλου Ελλάδος μέσα στην εβδομάδα, σε αντίθεση με τον Βόλο που την Τρίτη (30/10) θα αντιμετωπίσει την Λαμία.     

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep