«Όσους περισσότερους βαθμούς»

Ο Αντώνης Λαδάκης μίλησε για τα νέα καθήκοντα στη Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Τη Δευτέρα (22/10) ο Αντώνης Λαδάκης ανακοινώθηκε ότι αποτελεί τον νέο γενικό αρχηγό της Δόξας Δράμας. Ο παλαίμαχος παίκτης των Μαυραετών έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τα καθήκοντα που ανέλαβε. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην εφημερίδα «Μetrosport»:

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Μπύρο για την εμπιστοσύνη του, όπως επίσης και τον Στάικο Βεργέτη. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ με την εμπειρία μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είναι σημαντικό, αφού γνωρίζω που ήρθα. Ο κ. Μπύρος ξέρει τον χαρακτήρα μου και τον επαγγελματισμό μου, ενώ παράλληλα γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, επομένως δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση σε κάθε αποστολή, αλλά και στα αποδυτήρια, να είναι εν ολίγοις όλα εύρυθμα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για τη νέα σεζόν και τον στόχο της Δόξας, ο Λαδάκης σχολίασε: «Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Αυτό που είδα στο φιλικό με τον Ηρακλή, αλλά και στις τελευταίες προπονήσεις, είναι ότι τα παιδιά έχουν διάθεση και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Θέλουν μέσα από τη διαδικασία να βελτιώνονται για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep