«Όλα για την επιστροφή»

Η Δόξα Δράμας θα προσπαθήσει να δείξει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης.

Τα πάντα για την επιστροφή στη Super League θα δώσει η Δόξα Δράμας σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. Ο τεχνικός των «Μαυραετώ» σε δηλώσεις του στον Fair Play 96,1 τόνισε ότι στόχος είναι να προσπαθήσει η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και να μείνει στις υψηλές θέσεις. Όπως είπε:

«Η Δόξα Δράμας σε σχέση με κάποιες ομάδες βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάποιες ομάδες είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίς άλλες πολύ αργά και τους βόλεψε. Οι ομάδες πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση και να έχουν έναν αγωνιστικό ρυθμό».

Σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League:

«Η μάχη θα είναι σκληρή, οι ανταγωνιστές πολλοί. Θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Έχει ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν, άλλες που θέλουν να κάνουν το επόμενο άλμα. Είναι ένας μαραθώνιος, έτσι πρέπει να το δουν όλοι».

Για τους στόχους της Δόξας:

«Η Δόξα Δράμας θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική, στόχος είναι να μείνουμε στις ψηλές θέσεις. Από εκεί και πέρα, αν παραμείνουμε σε επίπεδο διεκδίκησης τότε θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο. Όλος ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, υπάρχει η προσμονή να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα».

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep