«Να αποφύγουμε τους μπελάδες»

Ιδιαίτερη μνεία στον Πάουλο Κάμπος έκανε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης.

Μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν πρέπει να εμπνέει η Δόξα Δράμας και παράλληλα να βελτιώσει την επιθετικής της λειτουργία. Αυτό υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης μετά τη φιλική νίκη (2-0) απέναντι στον Πλατανιά. Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αντίπαλο προπονητή, Πάουλο Κάμπος με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών μέσα σε έξι μέρες με τους παίκτες να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία χωρίς φρέσκα πόδια, όμως υποστήριξαν το ρόλο τους στο γήπεδο με θετικό πρόσημο, κατά διαστήματα. Η ομάδα πρέπει να αποφύγει να βάζει τον εαυτό της σε μπελάδες, να εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν και να βελτιώσει την επιθετική της λειτουργία. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας πριν το κύπελλο κατά τις οποίες θα αυξήσουμε την ένταση, το ρυθμό και την ταχύτητα των παικτών. Για άλλη μια φορά θέλουμε όλοι μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε κοντά μας.

Θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία στον κ. Πάουλο Κάμπος. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στον αντίπαλο πάγκο, απέναντι του, μιας και είναι ο πρώτος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Του εύχομαι υγεία και επιτυχίες».

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep