Πρόταση σε Άλεξ Κρουθ

Η Δόξα Δράμας έκανε πρόταση στον Ισπανό εξτρέμ, Άλεξ Κρουθ.

Για την απόκτηση του Αλεχάντρο Κρουθ Ροντρίγκεθ κινείται η Δόξα Δράμας. Πρόκειται για 28χρονο Ισπανό εξτρέμ, γεννημένος στις 17 Ιουνίου 1990.

Ο 28χρονος με ύψος 1.65 έχει περάσει από αρκετές ομάδες κατά το παρελθόν. Συγκεκριμένα, από Vecindario, Gimnàstic de Tarragona, Granada, CE Sabadell, UCAM Murcia, UE Llagostera, Burgos, Real Jaén, CD Mensajero, CD Ebro και πρόσφατα στην Lealtad.

 

Σημειώνεται ότι από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι Δημήτρης Βοσνακίδης και Νίκος Σαμπανίδης. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε θα αποκτηθούν. Ο πρώτος είναι στόπερ με θητεία μεταξύ άλλων σε Ηρακλή, Ζάκυνθο και Σπάρτη, ενώ ο δεύτερος 20χρονος επιθετικός που προέρχεται από την Κ20 της Ξάνθης, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδε


Σημειώνεται ότι από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι Δημήτρης Βοσνακίδης και Νίκος Σαμπανίδης. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε θα αποκτηθούν. Ο πρώτος είναι στόπερ με θητεία μεταξύ άλλων σε Ηρακλή, Ζάκυνθο και Σπάρτη, ενώ ο δεύτερος 20χρονος επιθετικός που προέρχεται από την Κ20 της Ξάνθης, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Last modified onΠέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep