Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με τον κόσμο μας στη Δράμα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως η Δόξα Δράμας θα επιστρέψει στην έδρα της για να έχει και την συμπαράσταση των οπαδών της που είναι ένα από τα μεγλύτερα όπλα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως η Δόξα Δράμας θα επιστρέψει στην έδρα της για να έχει και την συμπαράσταση των οπαδών της που είναι ένα από τα μεγλύτερα όπλα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis πως η ομάδα θα επιστρέψει στη Δράμα και δεν θα δώσει 30 ματς εκτός έδρας.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι στη Δράμα, έπαιξαν τριάντα παιχνίδια εκτός έδρας και παράλληλα προσπαθούσαν να βάλουν νέες βάσεις. Υπάρχει ένας κορμός από οκτώ, εννέα παιδιά και ανεβαίνουν πέντε έξι παιδιά από τη δεύτερη ομάδα.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Δόξας Δράμας έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος που μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τα θέματα που αφορούν τη νέα του ομάδα, αλλά και τα τελευταία του βήματα ως προπονητή.

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι στη Δράμα, έπαιξαν τριάντα παιχνίδια εκτός έδρας και παράλληλα προσπαθούσαν να βάλουν νέες βάσεις. Υπάρχει ένας κορμός από οκτώ, εννέα παιδιά και ανεβαίνουν πέντε έξι παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Θα αποκτήσουμε και κάποιους παίκτες και θα κάνουμε μια αξιόλογη προσπάθεια και με τη βοήθεια του κόσμου».

Σε ποια έδρα θα αγωνιστεί η ομάδα;

Η Δόξα είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη. Δε χρωστάει πουθενά και είναι κρίμα αυτές οι ομάδες να μη βρίσκονται στη Super League. Υπάρχουν παραδοσιακά καλές ομάδες, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα στη Football League.

«Από όσο γνωρίζω θα παίξουμε στη Δράμα. Η καλύτερη μεταγραφή και το μεγαλύτερο όπλο θα είναι ο κόσμος και το γήπεδο. Ο κόσμος θα είναι περισσότερο διψασμένος».

Οι συσχετισμοί στο πρωτάθλημα της Football League δεν είναι πάλι ιδιαίτεροι;

«Πρέπει να δούμε τα ρόστερ των ομάδων, τους προπονητές. Όπως κανείς δεν περίμενε τον Πλατανιά να ανέβει, έτσι μπορεί και φέτος κάποια ομάδα να κάνει την έκπληξη. Η Δόξα είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη. Δε χρωστάει πουθενά και είναι κρίμα αυτές οι ομάδες να μη βρίσκονται στη Super League. Υπάρχουν παραδοσιακά καλές ομάδες, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολοι οι καιροί και δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο, αλλά και το δάσος. Θα πρέπει να δούμε τα νέα παιδιά και να είμαστε προσγειωμένοι».

Μου αρέσει η Βόρεια Ελλάδα, μου αρέσουν οι άνθρωποι, η κουλτούρα τους και περνάμε καλά και εγώ και η οικογένειά μου.

Από το πέρασμα σας από τον Ηρακλή τι σας έμεινε;

«Πέρασα από τον Ηρακλή, μου άρεσε ο κόσμος και η ατμόσφαιρα. Eγινε μια αδικία σον Ηρακλή, θα έπρεπε να βρεθεί στη Super Legue και όχι στη Football League. Εκεί θα έπρεπε να επιστρέψει. Αν παίξει στη Football League βέβαια θα είναι πολύ πιο δυνατό το πρωτάθλημα».

Γιατί οι τελευταίες σας προτιμήσεις είναι σε ομάδες της Βορείου Ελλάδας;

«Μου αρέσει η Βόρεια Ελλάδα, μου αρέσουν οι άνθρωποι, η κουλτούρα τους και περνάμε καλά και εγώ και η οικογένειά μου».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιούλιος 2012 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep