«Μάθαμε από τα λάθη μας»

Πέντε ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας μίλησαν για την προσπάθεια ενόψει της νέας σεζόν.

[googlead][/googlead]

Βαγγέλης Πίτκας, Παντελής Ριζογιάννης, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Ροτζέριο Μάρτινς και Βασίλης Βιτλής μίλησαν για τη Δόξα Δράμας της επόμενης σεζόν. Οι παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα ανέφεραν ότι έχουν μάθει από τα λάθη τους, ενώ οι νεοαποκτηθέντες σημείωσαν ότι με σκληρή δουλειά θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Βαγγέλης Πίτκας :«Γίνεται μία νέα προσπάθεια στη Δόξα φέτος. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βοηθηθούμε κι εμείς οι ίδιοι. Δεν προβληματίστηκα για να λάβω την απόφασή μου να έρθω στη Δόξα. Άλλωστε η Δόξα είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο και έχει έναν πρόεδρο, ο οποίος αγαπάει πολύ την ομάδα και έχει όραμα γι’ αυτήν. Η ομάδα έχει τις βάσεις και την οργάνωση που απαιτείται, ώστε μέσα από σκληρή δουλειά να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύχομαι να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της Δόξας. Η Football League έχει δείξει ότι είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας».

Παντελής Ριζογιάννης: «Θα ήθελα, αρχικά, να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά φέτος με υγεία πάνω απ’ όλα. Εύχομαι να είμαστε γεροί και δυνατή και μέσα από σκληρή δουλειά και πολύ υπομονή να ξεκινήσουμε κάτι καλό. Ο κόσμος τη Δόξας θα δει φέτος μία ομάδα που θα τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και θα μοχθεί για το αποτέλεσμα. Μάθαμε πολλά πέρυσι από τα λάθη μας. Χάσαμε πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα μας. Θεωρώ ότι φέτος θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό, έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και σοβαροί. Πιστεύουμε ότι και φέτος το δυνατό χαρτί μας θα είναι ο κόσμος μας, ο οποίος μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση. Είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα της Δόξας γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Το φετινό πρωτάθλημα, όπως δείχνει, θα είναι πάρα πολύ δυνατό. Θα έχει πολύ δυνατές ομάδες με μεγάλη ιστορία, όμως όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα φανεί πόσο έτοιμες είναι και πόσο έτοιμοι είμαστε κι εμείς».

Ντενίζ Μπαϊκαρά: «Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας με μία νέα ομάδα, στην οποία έχει παραμείνει ο κορμός της και έχει δεχθεί προσθήκες που θα την βοηθήσουν πολύ. Στόχος όλων μας είναι η ομάδα αυτή να δεθεί, ώστε να πετύχει τον στόχο της. Θεωρώ σημαντικό το ότι παρέμειναν κάποιοι παίκτες από πέρυσι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Γνωρίζουμε σε ποια ομάδα παίζουμε, γνωρίζουμε πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράμε, γι’ αυτό με τη βοήθεια του κόσμου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Ροτζέριο Μάρτινς: «Για μένα είναι μια νέα χρονιά σε μία νέα ομάδα. Γνωρίζω ότι αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για τη Δόξα, γι’ αυτό ξεκινάμε δυνατά. Όλοι μαζί, παίκτες και προπονητές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Γνώριζα τη Δόξα και έτσι δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση για να έρθω. Ήξερα τον προπονητή, όπως ήξερα πολύ καλά το πόσο κοντά στην ομάδα είναι ο Πρόεδρος της Δόξας. Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να έχουν έναν καλό προπονητή κι έναν δυνατό πρόεδρο. Έχω περάσει από καλές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ελπίζω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, όμως πιστεύω ότι η Δόξα θα παλέψει για τον στόχο της».

Βασίλης Βιτλής: «Είναι μια καινούργια αρχή για την ομάδα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες. Πιστεύω φέτος να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία, να δείξουμε τη σοβαρότητα που απαιτούν οι καταστάσεις και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα μάθαμε από τα λάθη μας και ως εκ τούτου φέτος θα τα διορθώσουμε και όλοι μαζί θα παλέψουμε ώστε η ομάδα να ανέβει εκεί που της αξίζει, στην Α’ Εθνική. Θεωρώ πολύ θετικό το ότι η ομάδα κράτησε έναν κορμό παικτών, γιατί γνωρίζονται μεταξύ τους οι παίκτες και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Θα βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που ήρθαν να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, ώστε να κάνουμε ένα καλό σύνολο και να μπούμε δυνατά».

Πηγή: Sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Αύγουστος 2018 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep