Πίτι για Δόξα Δράμας

Ο Πίτι θέλει να παραμείνει στην χώρα μας και του αρέσει η προοπτική της Δόξας Δράμας. Ο Πίτι θέλει να παραμείνει στην χώρα μας και του αρέσει η προοπτική της Δόξας Δράμας.

Να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά και σε μια ομάδα με προοπτικές επιθυμεί ο Πίτι και ρώτησε για τα δεδομένα στη Δόξα Δράμας.

Η ελληνική πραγματικότητα φαίνεται πως αρέσει στον Πίτι, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στη Super League με τη Λαμία (30 αγώνες - 7 γκολ) και θέλει να παραμείνει στη χώρα μας. Ο 37χρονος Ισπανός ζήτησε πληροφορίες για τη Δόξα Δράμας και έμαθε πως είναι από τις ομάδες με στόχους και καλά οργανωμένη, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και οικονομικά. 

Ο Πίτι θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο. Έχει μαζί του τις επιδόσεις την τελευταίας χρονιάς με τη Λαμία και παράλληλα γνωρίζει πως με έναν χρόνο ακόμη στην πλάτη θα πρέπει να κατέβει ένα επίπεδο σε κατηγορία στη χώρα μας, ώστε να μπορέσει να δώσει το παραπάνω στην ομάδα που θα αγωνιστεί. Η Δόξα Δράμας δεν έχει οριοθετήσει τους στόχους της και θα πρέπει να κάνει υπομονή έστω μια εβδομάδα για να αρχίσει η κίνηση στα μεταγραφικά. 

Last modified onΚυριακή, 15 Ιούλιος 2018 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep