Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενδιαφέρον για Παντέλη η Δόξα

Ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν από τη Δόξα Δράμας και υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Νίκος Παντέλης Ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν από τη Δόξα Δράμας και υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Νίκος Παντέλης

Η Δόξα Δράμας δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Μάκη Κατσαβάκη και ενδιαφέρεται για τον Νίκο Παντέλη.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας δέχτηκε κρούση από τους «μαυραετούς», αλλά το θέμα δεν προχώρησε, καθώς ο ίδιος θέλει να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την αθηναϊκή ομάδα. Αυτό αναμένεται να γίνει το βράδυ της Δευτέρας (02/07) στο ραντεβού με τον Νίκο Σαλευρή.

Η διοίκηση της Δόξας από την πλευρά της ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης ανακοινώνουν από κοινού την απόφαση τους για μη ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η οικογένεια της Δόξας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή και άνθρωπο Μάκη Κατσαβάκη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Κατσαβάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ´ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δόξας που με αγκάλιασε και με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep