Έξι στους Νέους

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Δόξας Δράμας ολοκληρώθηκαν με φιλική νίκη (6-0) απέναντι στην Κ19.

Φιλικό παιχνίδι με την Κ19 έδωσε την Τετάρτη (30/05) η Δόξα Δράμας, προκειμένου ο τεχνικός Κώστας Βασικαλάκης να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα, αλλά και άλλους υπό δοκιμή. Οι μεγάλοι επικράτησαν 6-0 με γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 8' ο Λίτσκας άνοιξε το σκορ από πάσα του Γεωργιάδη και στο 11' ο Παρουτσής από μπαλιά του Μαρκόπουλου έκανε το 2-0. Ο τελευαίος χρίστηκε σκόρερ στο 15' μετά από σέντρα του Λίτσκα. Το 4-0 έγινε στο 9' από τον Παρουτσή, ο Σιώπης στο 23' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και το 6-0 διαμόρφωσε στο 26' ο Λίτσκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βασιλειάδης (46’ Συνοδινός), Σιώπης, Παπαζούδης, Κασμερίδης, Βαλλιάνος, Βιτλής, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Παρουτσής, Γεωργιάδης (46’ Ματσούκας), Λίτσκας.

Κ19 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μαργαρίτης, Μακράκης, Κυριακίδης, Δεληγιώρογλου, Τσιρίδης, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης, Κορώνης, Προκοπίου, Γεωργιάδης, Λυκίδης. Έπαιξαν και οι: Βεζυρίδης, Παπαγεωργίου, Παρασκευάς, Χατζηδημητρίου, Χατζηκούρτης, Γαλόπουλος, Διγκόζης, Παπαϊωάννου, Φιλιππίδης, Κέντογλου, Πούλας.

Last modified onΠέμπτη, 31 Μάιος 2018 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep