Πρόταση Μπύρου σε Γρηγορίου

Ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος αποκάλυψε ότι έχει κάνει πρόταση στον Μιχάλη Γρηγορίου και διέψευσε τα νέα σενάρια για τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο διακαής πόθος του ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρου. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος με δήλωσή του και τόνισε ότι έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση, έτσι ώστε ο συγκεκριμένος τεχνικός να δουλέψει ξανά στους Μαυραετούς. Παράλληλα διέψευσε για δεύτερη φορά ότι υφίσταται θέμα Μπάμπη Τεννέ. Αναλυτικά η δήλωση Μπύρου:

«Επειδή ακούω πολλά να λέγονται και να γράφονται για το θέμα του προπονητή, για τη νέα χρονιά, θέλω να πω ότι σε ότι αφορά το θέμα του κ. Μπάμπη Τεννέ, ουδέποτε κάναμε κάποια κρούση.

Αντιθέτως, ο μοναδικός προπονητής που αποτελεί διακαή πόθο δικό μου αλλά και ολόκληρης της Δράμας, γιατί είναι αυτός που μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρα όλων των δοξαίων, είναι ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου, στον οποίο έχω κάνει ήδη πολύ δελεαστική πρόταση, με κλειστό τριετές συμβόλαιο και όλες τις αρμοδιότητες δικές του και περιμένω την απάντηση του, μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του στην Αμερική».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep