«Να μείνει ο Μπύρος»

Για την αναγκαιότητα να παραμείνει ο Γιάννης Μπύρος στη Δόξα Δράμας και τη νέα σεζόν μίλησε ο Κώστας Βασιλακάκης.

[googlead][/googlead]
Στήριξη από την κοινωνία της Δράμας προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρου, ζήτησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας μετά το τέλος του αγώνα (0-0) με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Βασιλακάκης αναφέρθηκε επίσης και στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας την κυριαρχία των Μαυραετών στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Βασιλακάκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς αφήσαμε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να είμαστε αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν πιεστικοί, δεν είχαμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε ορμή στο παιχνίδι μας, είχαμε καλές συνεργασίες και είχαμε αυτό που θέλουμε για την ομάδα μας. Δυστυχώς όμως δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε όλοι μας.

Από εκεί και μετά, το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μας γίνει συνήθεια, να μάθουμε να λειτουργούμε έτσι. Να μην αφήνουμε το χρόνο να περνάει, γιατί μετά έχουμε άλλα προβλήματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε όλο το παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε και τι μπορεί να υπάρξει.

Θα ακολουθήσει μια αξιολόγηση όλων των παικτών. Εκείνο όμως που είναι σημαντικό είναι να έχουμε τον κ. Μπύρο στην ομάδα, να μείνει. Αλλά και η κοινωνία της Δράμας πρέπει να πλαισιώσει από κοντά τον κ. Μπύρο, γιατί κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια ο μεγαλομέτοχος είναι αυτός που βάζει τη φιλοσοφία και τους στόχους που θέλει».

Ο Βασίλης Βιτλής δήλωσε:

«Θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο κόουτς. Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, όπου φυσικά δεν κυριάρχησε ο αντίπαλος, αλλά απλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ και να γίνουν όλα πιο εύκολα από εκεί και πέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο αποφασιστικοί, πιο δημιουργικοί, με περισσότερη όρεξη και τρεξίματα. Πλαγιοκοπήσαμε τον αντίπαλο δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές ο καλύτερος δεν κερδίζει. Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, είχαμε και ένα δοκάρι. Δεν μπήκε η μπάλα μέσα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που σίγουρα δεν μας ικανοποιεί. Προβληματιζόμαστε, αλλά κοιτάμε και την συνέχεια, τα δύο επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος και από εκεί και μετά θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep