«Συγγνώμη, υπόσχεση και ηγέτης Μπύρος!»

Τι αναφέρει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στη συνέντευξη του στο ματς πρόγκραμ της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης Αρτας

[googlead][/googlead]

Συγγνώμη για τα σκαμπανεβάσματα της φετινής περιόδου, υπόσχεση ότι του χρόνου θα είναι η χρονιά της Δόξας Δράμας και αποθέωση τόσο για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Μπύρο («μοναδικός ηγέτης») όσο και για τον κόσμο («σπανίζει») επεφύλαξε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στη συνέντευξή του που θα κυκλοφορήσει με το ματς πρόγκραμ της κυριακάτικης αναμέτρησης (6/5, 17:00) Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης Αρτας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Ένα από τα βασικά στελέχη της αμυντικής διάταξης της Δόξας Δράμας είναι ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Πολύτιμη η συνεισφορά του στη δεξιά πλευρά της οπισθοφυλακής, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, με τα ανεβάσματά του. Παρών από την αρχή φέτος στο σχεδιασμό των «μαυραετών», έχει τεκμηριωμένη άποψη για τη συνολική πορεία στο πρωτάθλημα:

"Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες, μπήκε από νωρίς σαν στόχος η άνοδος, όμως κάπου μετά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ήρθαν ακόμη κάποια άλλα άσχημα αποτελέσματα, όπως αυτά με Κισσαμικό και με Παναιγιάλειο και κάπου εκεί είχαμε μία σημαντική βαθμολογική απώλεια. Κοντά στους δώδεκα βαθμούς, που είναι ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο όταν βάζεις ένα στόχο σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της δεύτερης κατηγορίας. Μία τέτοια απόσταση δεν καλύπτεται εύκολα, όταν σου ξεφύγουν οι ανταγωνιστές".

-Πού οφείλονταν αυτές οι εναλλαγές στην απόδοση και στα αποτελέσματα της ομάδας;

«Είναι πολύ λογικό και επόμενο, μία ομάδα που χτίζεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλάζει τόσο γρήγορα ταυτότητα και προορισμό κατηγορίας που θα αγωνιστεί, να παρουσιάζει διάφορα προβλήματα. Μία ομάδα που μπήκε χωρίς τις ίδιες προδιαγραφές προετοιμασίας, έπρεπε να ανταγωνιστεί για τον ίδιο στόχο, αντιπάλους σαν τον Άρη και τον ΟΦΗ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει. Οι δύο πρωτοπόροι ξεκίνησαν από τους πρώτους και ήταν πανέτοιμοι στην πρώτη αγωνιστική, ενώ η Δόξα έψαχνε τα πατήματά της».

-Στα τελευταία δύο παιχνίδια δείχνει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο και κερδίζει...

«Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως μπορούμε να μιλήσουμε λίγο για την ψυχολογία της ομάδας, όμως τίποτε περισσότερο. Εμείς ως Δόξα πάμε πάντα για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι. Κάποιες φορές ήμασταν άτυχοι, όμως πάντα στόχος είναι η νίκη».

-Και με την Α.Ε. Καραϊσκάκης;

«Φυσικά και με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Όταν εμείς είμαστε καλά δεν έχουμε πρόβλημα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Μπορεί να μην υπάρχει εύκολο παιχνίδι και αντίπαλος, όμως με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουμε μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, αρκεί να παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε».

-Τι περιμένουμε μέχρι το τέλος;

«Μόνο νίκες. Να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα και το τελευταίο συναίσθημα για τον κόσμο μας, που τόσο πικράναμε, να είναι η χαρά».

-Πώς σου φαίνεται η προοπτική να συνεχίσεις στη Δόξα και στο επόμενο πρωτάθλημα;

«Από την πλευρά μου το θέλω πάρα πολύ. Ελπίζω να το θέλει και η διοίκηση. Πολύ δύσκολα βρίσκεις ομάδες όπως η Δόξα Δράμας στην Ελλάδα, ακόμη και στην πρώτη κατηγορία... είναι ελάχιστες. Στη Δόξα, ένας ποδοσφαιριστής βρίσκει τα πάντα. Όλα είναι εξαιρετικά. Διοικητικά και οργανωτικά. Είναι τιμή να ανήκεις σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένας ηγέτης, ο κ. Μπύρος, που είναι μοναδικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος της σπανίζει».

-Σε αυτόν τον κόσμο τί θα ήθελε να πει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος;

«Πρώτα απ' όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ για την παρουσία του και τη στήριξη της ομάδας παντού, εντός και εκτός έδρας. Υπήρξαν φορές που τον πικράναμε και δεν έπρεπε. Είχαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, για τα οποία του οφείλουμε ένα συγγνώμη. Ένα μεγάλο συγγνώμη και μία υπόσχεση, πως ό,τι δεν πετύχαμε φέτος, θα το πετύχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα είναι η χρονιά της Δόξας».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep