Τακτική Κωστένογλου στο Μάλεμε

Η Δόξα Δράμας προπονήθηκε στο Μάλεμε και ευχαρίστησε τον Πλατανιά και τον προπονητή του.

[googlead][/googlead]

Τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4, 15.00 Web TV) η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει στα Χανιά τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η αποστολή της βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και μάλιστα τη Μεγάλη Τετάρτη οι «μαυραετοί» έκαναν προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Πλατανιά, στο Μάλεμε. «Η φιλοξενία των διοικούντων την κρητική ομάδα και του προπονητή της Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν εξαιρετική καθώς έθεσαν τις εγκαταστάσεις τους στην διάθεση των μαυραετών» ανέφερε η ΠΑΕ σε δελτίο Τύπου.

Ο Νίκος Κωστένογλου στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε ασκήσεις τακτικής. Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Football League απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Βούρας, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Καπνίδης, Σταματόπουλος, Γεωργιάδης, Τζόκιτς, Κάσες.

Τη Μεγάλη Τετάρτη Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου κατέθεσαν καταγγελία κατά των «Μαυραετών» για αντικανονική συμμετοχή του Λιούμπομορ Στεφάνοβιτς στο ματς με τον Άρη, οπότε η Δόξα Δράμας αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Η εξέλιξη αυτή, ασφαλώς και αυξάνει την ανάγκη για την κατάκτηση της νίκης, αν και οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν πλέον αουτσάιντερ για την 3η θέση. Στο γήπεδο, βέβαια, θα φανεί κατά πόσο τους επηρέασε η γκάφα που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep