«Αν αυτά είναι σοβαρά...»

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης επανέλαβε ότι δεν έχει ευθύνη μόνο ο ίδιος για τη γκάφα της Δόξας Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

[googlead][/googlead]

Ο γενικός αρχηγός της Δόξας Δράμας, Αντώνης Κασδοβασίλης είχε δηλώσει τη Μεγάλη Δευτέρα στο FL News ότι δεν έχει ευθύνη μόνο ο ίδιος για τη ταυτόχρονη χρησιμοποίηση έξι ξένων στο παιχνίδι με τον Άρη. Το επανέλαβε τη Μεγάλη Τρίτη στο Metropolis 95,5 και σημείωσε για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπύρου: «Αν αυτά είναι πραγματικά και σοβαρά τι να σας πω...».

Αναλυτικά ο Κασδοβασίλης είπε:

«Δεν είπα ότι αναλαμβάνω το λάθος, αλλά ότι έχω μερίδιο ευθύνης, όπως έχουν κι άλλοι μερίδιο ευθύνης. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Ζητώ συγγνώμη από τον Μπύρο και τον κόσμο της Δόξας για το μερίδιο ευθύνης μου. Δεν είπα ποτέ ότι το παίρνω επάνω μου. Ποιος το είπε αυτό; Ο κύριος Μπύρος βγήκε στο ραδιόφωνο και είπε όλα αυτά που είπε. Αν αυτά είναι πραγματικά και σοβαρά, τι να σας πω...Είναι η άποψή του.

Ρωτήσατε τον Μπύρο αν του ζήτησα συγγνώμη, αν ζήτησα από τον κόσμο, αν πρέπει να φύγω ή όχι. Αν θέλει να με απολύσει, ας με απολύσει. Όταν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι έγινε, του είπα ότι έχω μερίδιο ευθύνης. Δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο, γι' αυτό δεν ήθελα να μιλήσω. Δεν έχω κανέναν φόβο, ούτε ντρέπομαι να μιλήσω.

Είπα ότι έχω απλά μερίδιο ευθύνης. Δεν ευθύνομαι, όμως, μόνο εγώ. Δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι να απαντήσω σε αυτά που λέει ο πρόεδρος. Αν θέλει να με απολύσει, ας με απολύσει. Με πήρατε να ακούσω τις δηλώσεις του για το μαλλί ότι χτενίζομαι για να βγαίνω στον φακό. Πρώτη φορά βγαίνω στον φακό;»

Για το ποιος άλλος έχει την ευθύνη:

«Όχι μόνο εγώ, πάντως. Δεν θέλω να σας πω κάτι άλλο. Όποιος μπορεί, ας καταλάβει. Δεν θέλω να ονοματίσω ανθρώπους. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο και του είπα ότι έχω μερική ευθύνη. Ας καταλάβει ο πρόεδρος ποιοι άλλοι ευθύνονται. Δεν φταίω μόνο εγώ».

Last modified onΤρίτη, 03 Απρίλιος 2018 14:39

1 comment

  • Σάμος
    Σάμος Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 14:07 Comment Link

    Κασδοβασίλη εξέθεσες την Δόξα και ακόμα να παραιτηθείς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep