«Αν θέλουν να κρατούν αυτές...»

Ο Γιάννης Μπύρος για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης και το πριμ νικών που μοιράζει στη Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Η απόδοση της Δόξας Δράμας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παναχαϊκή, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιάννη Μπύρο. Ο ιδιοκτήτης των «Μαυραετών» σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ τόνισε ότι παραμένει η διεκδίκηση της 3ης θέσης και σχετικά με το θέμα της διαδικασίας αδειοδότησης ανέφερε: «Αν θέλουν να κρατούν ομάδες που δεν έχουν χρήματα, ας κρατήσουν αυτές. Αν η Πολιτεία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, εμείς του χρόνου θα αποχωρήσουμε».

Σε ό,τι αφορά στο πριμ των 12.000 ευρώ που δίνει μετά από κάθε τρίποντο ο Μπύρος τόνισε:

«Αυτά τα χρήματα δεν θα κάνουν τη διαφορά, αλλά είναι ένα κίνητρο καλής προσπάθειας. Την Τρίτη θα το μοιραστούν».

Για τα λάθη που έγιναν και τον στόχο του:

«Έγιναν λάθη έως τώρα. Ελπίζουμε να διορθωθούν και να πάμε καλά. Εννοείται ότι παραμένει η διεκδίκηση της 3ης θέσης. Με τόσα που ακούγονται για τις άδειες, αν θέλουν να κρατούν ομάδες που δεν έχουν χρήματα, ας κρατήσουν αυτές.

Αν η Πολιτεία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της εμείς του χρόνου θα αποχωρήσουμε. Θέλουμε να ζωηρέψει ο τόπος. Να ερχόμαστε κάθε δύο εβδομάδες και να αισθανόμαστε αυτή τη χαρά. Να έχουμε μια δυνατή ομάδα που θα μιλάει όλη η Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές ματς με τον Άρη και την απόδοση απέναντι στην Παναχαϊκή συμπλήρωσε:

«Πάμε να πάρουμε κάτι καλό. Αν μπορέσουμε, καλώς. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep