Τους… κέρδισε ο Κωστένογλου

Με τα καλύτερα λόγια μιλάνε οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας για την μέχρι τώρα συνεργασία τους με τον Νίκο Κωστένογλου. 

[googlead][/googlead] 

Ο Νίκος Κωστένουγλου μετράει λιγότερο από ένα μήνα στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας, αλλά ήδη έχει καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Να κερδίσει την… εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του.

Μπορεί οι τάσεις φυγής του «αφεντικού» της ομάδας, Γιάννη Μπύρου να δημιούργησαν ένα κλίμα ανασφάλειας, ωστόσο, στα αποδυτήρια των «Μαυραετών» όλα λειτουργούν ομαλά και αυτό είναι κάτι που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Καβαλιώτης τεχνικός. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωστένογλου όχι μόνο για την αξία του ως προπονητής, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Να θυμίσουμε πως ο 48χρονος κόουτς έχει καθοδηγήσει τους Δραμινούς σε τέσσερις αναμετρήσεις με απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ στο διάστημα της παρουσία του υπάρχει και ένα «τρίποντο» άνευ αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό. 

Την Τετάρτη (21/2), Μπαϊκαρά και Γουνδουλάκης για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και λογικά θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (25/2).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 23:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep