«Μπορούμε ακόμα και τώρα»

Ο Βαγγέλης Γκότοβος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Δόξας Δράμας από εδώ και στο εξής.

[googlead][/googlead]

Ο Βαγγέλης Γκότοβος, που δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι της Δόξας Δράμας, μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας του από εδώ και στο εξής, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η πορεία στο δεύτερο μισό θα είναι διαφορετική. Διαβάστε όσα είπε ο στόπερ των «μαυραετών» στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό...

-Τελειώνει ο πρώτος γύρος, τι μπορεί να περιέχει ένας πρώτος απολογισμός από τα παιχνίδια;
«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τους βαθμούς που μαζέψαμε. Θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορεί ο καθένας να κόψει βαθμούς από όλους. Κρατάμε μόνο τα θετικά και συνεχίζουμε προσπαθώντας να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε. Λάθη που δεν πρέπει να γίνουν ξανά».

-Τώρα που υπάρχει εικόνα για όλες τις ομάδες τι μπορούμε να περιμένουμε στον δεύτερο γύρο;
«Μπορούμε να κάνουμε έναν δεύτερο γύρο που να είναι σαφώς καλύτερος αγωνιστικά και βαθμολογικά. Μια πορεία που θα μας ανεβάσει και θα μας φέρει εκεί που πραγματικά αξίζουμε σαν ομάδα. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό με βάση το ρόστερ που υπάρχει, την δουλειά που γίνεται και τις αλλαγές που έχουν γίνει. Νομίζω ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ακόμη και εδώ που βρίσκεται βαθμολογικά, μπορεί να τα καταφέρει».

-Υπάρχουν πλέον στόχοι;
«Φυσικά και υπάρχουν στόχοι. Ο στόχος δεν παύει να ισχύει όσο ψηλά και αν είναι. Σύμφωνα με το υλικό και τον τρόπο που δουλεύουμε, ο στόχος υπάρχει και παραμένει και είναι η άνοδος»

-Η Δόξα ξεκίνησε καλά αλλά δεν είχε την ίδια συνέχεια. Αυτή η πτώση που οφείλεται;
«Με την πρώτη ήττα δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Μια ήττα είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση και πρέπει να την διαχειριστούνε και οι παίκτες και οι προπονητές και μαζί τους όλοι οι υπόλοιποι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να την διαχειριστούμε και αυτό μας πήρε από κάτω και από εκεί και μετά, δεν μπορέσαμε να σηκώσουμε κεφάλι».

-Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την συμπεριφορά της άμυνας. Ξεκίνησε τόσο καλά και στην συνέχεια δέχθηκε αρκετά και «εύκολα» γκολ.
«Αυτό είναι ένα θέμα που βγαίνει στις λεπτομέρειες κάποιων παιχνιδιών. Σε παιχνίδια που δεν είχαμε καλή συγκέντρωση. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και κυνηγάς το γκολ μπορεί να παρασυρθείς και να ανοιχτείς και να δεχθείς στην συνέχεια ένα «εύκολο» γκολ που υπό άλλες συνθήκες θα το είχες αποφύγει. Υπήρχαν αρκετά τέτοια παιχνίδια. Με μια γρήγορη σκέψη μπορώ να θυμηθώ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα μας. Δεχθήκαμε γκολ τη στιγμή που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και που έπρεπε να το είχαμε αποφύγει. Με τον Κισσαμικό , μια στημένη φάση , ένα κόρνερ, μια στιγμή αδράνειας έφερε το γκολ. Ακόμη και στην Σπάρτη έγινε κάτι αντίστοιχο»

-Το προγνωστικό σου για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό;
«Είναι για μας μονόδρομος η νίκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ αισιόδοξος, να μην πω σίγουρος και φανώ υπερβολικός, ότι θα πάρουμε το τρίποντο της νίκης».

-Στην Σπάρτη ακούστηκε ότι οι παίκτες, με μοναδική εξαίρεση εσένα, δεν πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Τι ακριβώς συνέβη;
«Κανείς από τους παίκτες μας δεν περίμενε την ήττα. Σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι κατεβάσαμε τα κεφάλια και ενστικτωδώς πήγαμε προς τα αποδυτήρια. Δεν έγινε τίποτε από πρόθεση. Εννοείται πως πάντα τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους. Εγώ ήμουν τελευταίος και την ώρα που πήγαινα προς τα μέσα, σαν αρχηγός και εξ ονόματος όλων σήκωσα τον χέρια και τους χαιρέτησα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep