«Δεν γινόταν να ανέβει η Δόξα»

Ο Άγγελος Διγκόζης αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τη Δόξα Δράμας και στη δυσκολία για άνοδο.

[googlead][/googlead]

Για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας τοποθετήθηκε ο Άγγελος Διγκόζης στο Yellow Radio 92.8. Ο τέως τεχνικός των «μαυραετών» επεσήμανε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα αυτή να εξασφαλίσει άνοδο έτσι όπως φτιάχτηκε. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ήταν μια συνεργασία που έληξε για κάποιους λόγους. Να πω ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει. Επιθυμία ήταν η ομάδα να βγει κατηγορία και του το έλεγα του προέδρου, όχι ότι δεν είναι εφικτό, αλλά όπως φτιάχτηκε τότε η ομάδα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει επειδή ξαφνικά βρέθηκε να παίξει στην β’ Εθνική και έκανε 8 μεταγραφές. Είναι αδιανόητο. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που δούλεψα σε αυτή την ομάδα που λέγεται Δόξα Δράμας και η κάθε μέρα που περνάει είναι ένα μάθημα δουλειάς και ζωής.

Εμείς ήμασταν μια ομάδα που κάναμε τις τελευταίες μας μεταγραφές και οι άλλες ομάδες, όπως ο Άρης, η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα είχαν ξεκινήσει και είχαν κάνει το προγραμματισμό τους από το καλοκαίρι.  Εμείς ξαφνικά επειδή ξυπνήσαμε ένα πρωί, θέλαμε να χτυπήσουμε ή να προσπεράσουμε αυτές τις ομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep