Στόχος η... επανεκκίνηση

Στην πρεμιέρα του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της, η Δόξα Δράμας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο μήνες. 

[googlead][/googlead]

Ντεμπούτο για τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της Δόξας Δράμας στο σαββατιάτικο παιχνίδι (27/1, 15:00, ΕΡΤ-3) με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι «Μαυραετοί» προέρχονται από ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων (η τελευταία νίκη χρονολογείται δύο μήνες... πίσω, στις 26 Νοεμβρίου με το ευρύ 4-0 εντός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη), ωστόσο ευελπιστούν η έλευση του Καβαλιώτη τεχνικού να τους επαναφέρει στις επιτυχίες. 

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται από την Πέμπτη (25/1) στην Άρτα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα στο γήπεδο της Γραμμενίτσας.  Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Κάσες, Σπυρόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεφάνοβιτς και Βασιλειάδης.

Έτσι στην εικοσαμελή αποστολή βρίσκονται οι: Βούρας, Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Βιτλής, Παπαζούδης, Κουσκουνάς, Πεταυράκης, Ντατίδης, Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης, Λίτσκας, Σιώπης, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης, Σταματόπουλος, Τσούτσης, Γουνδουλάκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep