«Δόξας… αντεπίθεση»

Ο Παντελής Ριζογιάννης για την «κοιλιά» της Δόξας και τα «στημένα» ματς.

[googlead][/googlead]

Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου θα βοηθήσει τη Δόξα Δράμας να κάνει την αντεπίθεσή της και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία σύμφωνα με τον Παντελή Ριζογιάννη. Ο μέσος των «μαυραετών» σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Pressing» της ΕΡΤ3 μίλησε ακόμα για τα «στημένα» ματς και τόνισε ότι μεγάλη ευθύνη έχουν οι ποδοσφαιριστές… Αναλυτικά ανέφερε:

Για την κακή πορεία των τελευταίων αγώνων:

«Οι εμπειρίες του είναι πολύ μεγάλες και θα μας βοηθήσει πολύ στο κομμάτι το ψυχολογικό, που χρειαζόμαστε πάρα πολύ»

«Είναι αλήθεια αυτή. Στα τελευταία ματς δεν δείχνουμε αυτό το πρόσωπο που δείχναμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα πιστεύω ότι έχει κάνει μια κοιλιά. Μέσα από τα παιχνίδια θα δυναμώσουμε και με την έλευση του νέου προπονητή θα δείξουμε πάλι αυτή τη φρεσκάδα που είχαμε και την ένταση».

Για τον Νίκο Κωστένογλου:

«Δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής. Μόνο το όνομά του είναι πολύ βαρύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εμπειρίες του είναι πολύ μεγάλες και θα μας βοηθήσει πολύ στο κομμάτι το ψυχολογικό, που χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Αν στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η ανάκαμψη και η κορυφή:

«Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη θα κάνουμε το ξεκίνημά μας και την αντεπίθεσή μας. Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σαν ομάδα και σαν Δόξα»

«Πρέπει να κάνουμε κάποια θετικά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να μείνουμε σ' αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη θα κάνουμε το ξεκίνημά μας και την αντεπίθεσή μας. Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σαν ομάδα και σαν Δόξα. Η Δόξα είναι μεγάλη ομάδα και η θέση της αξίζει για πιο ψηλά.

Είναι ιστορική ομάδα όπως τα Τρίκαλα, ο ΟΦΗ, ο Άρης. Είναι καλό να υπάρχουν ομάδες με κόσμο, γιατί το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο.

«Ο Καραϊσκάκης είναι πολύ υπολογίσιμη ομάδα όπως και η Παναχαϊκή και πολλές ακόμα. Ο Απόλλων Λάρισας, ο Εργοτέλης, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και πάντα για τη νίκη»

Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε ένα ξεκίνημα το Σάββατο και όπου μας βγάλει. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά».

Αν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχει περισσότερες πιθανότητες να διακριθεί τώρα:

«Το ποδόσφαιρο όσο πάει είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά, πρέπει μέσα από τα αποτελέσματα να απαιτείς τα λεφτά σου και μέσα από τον καθημερινό αγώνα. Είναι λίγες ομάδες που πληρώνουν στη Β' Εθνική. Αυτό πρέπει να αλλάξει, να μην κοροϊδεύουν τα παιδιά. Είναι μια ευκαιρία να διακριθούν».

Για τα φαβορί ανόδου:

«Προσωπικά είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω περάσει από σωματεία όπως τα Τρίκαλα, η Ξάνθη που δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα, όπως η Δόξα που ο κύριος Μπύρος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του»

«Είναι πολύ νωρίς για φαβορί. Υπάρχουν πολλές και ιστορικές ομάδες. Όλες χάνουν βαθμούς, όπως ο Άρης με τον Καραϊσκάκη. Ο Καραϊσκάκης είναι πολύ υπολογίσιμη ομάδα όπως και η Παναχαϊκή και πολλές ακόμα. Ο Απόλλων Λάρισας, ο Εργοτέλης, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και πάντα για τη νίκη. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα ως το τέλος».

Για τον υποβιβασμό και αν είναι καλό ότι πέφτουν έξι:

«Είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες είναι υπολογίσιμες. Κανείς δεν μπορεί να επαναπαυτεί».

Πώς εισπράττει τις καταγγελίες για στημένα ματς:

«Όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνουν τα οικονομικά προβλήματα, θα υπάρχουν πάντα. Προσωπικά είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω περάσει από σωματεία όπως τα Τρίκαλα, η Ξάνθη που δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα, όπως η Δόξα που ο κύριος Μπύρος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

«Φταίμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές που το έχουμε αφήσει αυτό να γίνεται. Αν δεν υπάρχει άλλος πόρος για να ζήσει ο ποδοσφαιριστής, τον βάζουν σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω τύχει ποτέ σε τέτοια ομάδα και ούτε θέλω να υπάρξω»

Είναι πολύ δύσκολο σε αυτή την εποχή να βρίσκεις έντιμους και καλούς ανθρώπους για να έχεις την οικογένειά σου καλά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Φταίμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές που το έχουμε αφήσει αυτό να γίνεται.

Αν δεν υπάρχει άλλος πόρος για να ζήσει ο ποδοσφαιριστής, τον βάζουν σε αυτό το κομμάτι. Καλό είναι να μην υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ άσχημο, ειδικά στην Ελλάδα. Πρέπει να έρθει ο κόσμος, να πιστέψει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται εντός των γραμμών και όχι εκτός.

Να προχωρήσει το ποδόσφαιρο και να μην ξέρουμε για προκαθορισμένα αποτελέσματα. Πέρυσι δεν είχαμε τέτοια προβλήματα στα Τρίκαλα, φέτος έχουμε έμπειρους στη Δόξα, καλά παιδιά. Δεν έχω τύχει ποτέ σε τέτοια ομάδα και ούτε θέλω να υπάρξω».

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ή ΑΕΚ είναι πιο κοντά στον τίτλο;

«Υπάρχουν τρεις πολύ δυνατές ομάδες. Ο καλύτερος και ο πιο σοβαρός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κι άλλες ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο όπως ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος που έχει νέα παιδιά που κάνουν πάρα πολύ καλά πράγματα».

Μία ευχή που θα ήθελε να κάνει:

«Να είναι όλοι υγιείς. Θέλουμε πάρα πολύ κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα και ωραίο ποδόσφαιρο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep