Χωρίς Σπυρόπουλο η Δόξα

Με Νίκο Ιωσηφίδη στον πάγκο και χωρίς Σπυρόπουλο η Δόξα Δράμας με τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Ιωσηφίδη θα υποδεχθεί η Δόξα Δράμας τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή (21/1, 15.00). Η ομάδα ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία της, με χαλαρή προπόνηση, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι από την ταλαιπωρία στο Ηράκλειο.

Ο Ιωσηφίδης, στη συνέχεια, ανέλυσε τον αντίπαλο σε βίντεο, «ντόπαρε» τους παίκτες και έδωσε ραντεβού στους παίκτες για την Κυριακή το πρωί, οπότε θα ανακοινώσει και την 18άδα. Μοναδικός απών ο Τάκης Σπυρόπουλος, ο οποίος υπέστη διάταση στο δικέφαλο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 21.30 ο σύλλογος Ποντίων Προαστίου Δράμας Άγιος Κωνσταντίνος και Αγία Ελένη, θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Δόξας, Γιάννη Μπύρο, για το έργο του και την προσφορά του στην Δράμα. Η τελετή θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης Φίτζι, όπου και θα διεξαχθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση για τη Μακεδονία, στην οποία ανέφερε: «Η Μακεδονία είναι ιστορικά μία και ελληνική! Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας Δράμας ενώνει τη φωνή της με τα εκατομμύρια κόσμου και συμπαραστέκεται σε όλους αυτούς που θα διαδηλώσουν στο αυριανό συλλαλητήριο, στην Θεσσαλονίκη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep