Στον πάγκο ο Ιωσηφίδης

Υπηρεσιακό δίδυμο στη Δόξα Δράμας ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Ιωσηφίδης και μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Διγκόζη, Γιάννης Γκιόκας. Η ομιλία στους ποδοσφαιριστές.

[googlead][/googlead]

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Ιωσηφίδη, έχοντας την συμβολή του Γιάννη Γκιόκα θα αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας (21/1) η Δόξα Δράμας. Ο Γιάννης Μπύρος, με ξεκάθαρη πρόθεση να μην βιαστεί στην επιλογή του νέου τεχνικού, «επιστράτευσε» τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, μιας και διαθέτει δίπλωμα προπονητικής, ενώ στην θέση του παραμένει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Διγκόζη. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν σκέψεις και για τον Αντώνη Κασδοβασίλη, ωστόσο, κάποια γραφειοκρατικά θέματα δεν καθιστούσαν δυνατή τη συγκεκριμένη λύση. 

Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/1), ο Νίκος Ιωσηφίδης έριξε το βάρος στην ψυχολογία. Μάλιστα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, τους ανέφερε πως η τύχη της εξαρτάται από τους ίδιους. Χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενά του: 

«Υπάρχουν δύο πράγματα που θέλω να σας πω και πρέπει να είστε εσείς πρώτοι ενήμεροι. Δεν έχει γίνει ακόμη στο θέμα πρόσληψης του νέου προπονητή μας, κάτι που πιστεύω ότι θα τελειώσει την Δευτέρα ή την Τρίτη. Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι της Κυριακής θα πάμε μαζί και με τον Γιάννη Γκιόκα. Πρέπει να ξέρετε, όμως ότι τα ψέματα τελείωσαν και είστε πλέον όλοι προ των ευθυνών σας. Αυτό το παιχνίδι θα μπείτε και θα το πάρετε μόνοι σας, εσείς.

Όπως επίσης σας ενημερώνω ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε θέματα πειθαρχίας και ηρεμίας της ομάδας. Ξεκινήσαμε και ήμασταν όλοι μια οικογένεια και ξαφνικά προέκυψαν κάποια προβλήματα που χάλασαν αυτό το καλό που είχαμε. Δεν θα υπάρχει ανοχή για όποιον δημιουργήσει πρόβλημα ηθελημένα ή άθελα με την συμπεριφορά του. Υπάρχει εκεί έξω ένας κόσμος που περιμένει από εσάς να μπείτε την Κυριακή στο γήπεδο και να … «φάτε το χορτάρι». Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει να το πει τώρα και να αφήσει την θέση του σε κάποιον άλλο που θα το κάνει». 

Στον αγωνιστικό τομέα, πρόβλημα προέκυψε με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο οποίος στο ματς με τον ΟΦΗ υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής, χωρίς ωστόσο να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αντίθετα επανήλθε σε φουλ ρυθμούς ο τερματοφύλακας Γιώργος Βασιλειάδης που έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Πηγή: sportdrama.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep