«Συνοδοιπόρος Παναχαϊκή»

Ευχαριστήριο από τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας Δράμας, Νικο Ιωσηφίδη στην Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Συνοδοιπόρο με την ίδια ποδοσφαιρική σκέψη και οπτική χαρακτήρισε την Παναχαϊκή ο Νίκος Ιωσηφίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας αφού ευχαρίστησε για τη φιλοξενία σημείωσε ότι οι Αχαιοί κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκπέμπουν υγεία και καθαρότητα.

Η δήλωση Ιωσηφίδη:

«Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ΠΑΕ Δόξα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον ομόλογό μου Κώστα Κατσουράνη για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους που την συνόδεψαν. Θεωρούμε αυτονόητο ότι επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε αυτήν την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο.

Θεωρούμε ότι ομάδες με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα αυτόν της πολύπαθης δεύτερης εθνικής. Μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και καθαρότητα, που επιλέγει να στέκεται μακριά από ύποπτες σκοπιμότητες και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στην δική μας φιλοσοφία. Πιστεύουμε ότι πλέον έχουμε ένα συνοδοιπόρο με την ίδια ποδοσφαιρική σκέψη και οπτική.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον ομόλογό μου Κώστα Κατσουράνη, ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που πραγματικά μας υποχρεώνει να του δώσουμε τα εύσημα για την φιλοξενία και την φροντίδα του να μην μας λείψει το παραμικρό.

​Νίκος Ιωσηφίδης
Τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ Δόξα Δράμας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 00:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep