«Περισσότερος κόσμος στο γήπεδο…»

Ο Παντελής Ριζογιάννης (μέσο) φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Δόξας κόντρα στα Τρίκαλα Ο Παντελής Ριζογιάννης (μέσο) φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Δόξας κόντρα στα Τρίκαλα


Για τον στόχο της Δόξας Δράμας σχετικά με την προσέλευση των οπαδών και την πρώην ομάδα του, τα Τρίκαλα μίλησε ο Παντελής Ριζογιάννης. 

[googlead][/googlead]

Κόντρα στην πρώην ομάδα του, τα Τρίκαλα αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Παντελής Ριζογιάννης και μάλιστα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο μέσος των «μαυραετών» μιλώντας στο κρατικό κανάλι αρχικά σχολίασε το ισόπαλο αποτέλεσμα λέγοντας: «Δεν καταφέραμε ένα κερδίσουμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα απέναντί μας». 

Στην συνέχεια για τις απώλειες των Γουνδουλάκη και Κάσες, πρόσθεσε: «Όλα τα παιδιά μπήκαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν. Ο Κάσες μας βοηθάει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες». 

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρώην ομάδα του, τα Τρίκαλα: «Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στα Τρίκαλα. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη του. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα της Football League. Έχει δύσκολο πρόγραμμα και αν έχουν ηρεμία μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα».  

Τέλος στάθηκε στην παρουσία των οπαδών, τονίζοντας πως στόχος είναι στα επόμενα ματς να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση: «Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράστασή του. Έχουμε στόχο να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep