Πλάνα χωρίς Γουνδουλάκη

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης (αριστερά με τον Γιάννη Βοσκόπουλο του Πανσερραϊκού) Ο Φανούρης Γουνδουλάκης (αριστερά με τον Γιάννη Βοσκόπουλο του Πανσερραϊκού)

Για το απόλυτο η Δόξα Δράμας κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά με "λαβωμένο" τον Φανούρη Γουνδουλάκη. 

[googlead][/googlead]

Η ώρα για το πρώτο «μεγάλο» παιχνίδι της σεζόν για την Δόξα Δράμας έφτασε. Οι «μαυραετοί» υποδέχονται το Σάββατο (11/11, 15:00, ΕΡΤ-3) τα Τρίκαλα με στόχο να συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Football League χωρίς απώλειες. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έχει εμφανιστεί πανέτοιμη από κάθε άποψη στα δύο πρώτα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακό και το ίδιο θέλει να πράξει και κόντρα στους Θεσσαλούς. Σε αυτή την προσπάθεια οι Δραμινοί θα έχουν και την έντονη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 5000 οπαδών στο γήπεδο.

Αντίθετα από την «μάχη» με τα Τρίκαλα θα απουσιάσει, όπως όλα δείχνουν ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Ο 34χρονος μέσος, ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και πλέον αναζητείται ένα μικρό «θαύμα» για να βρίσκεται ακόμα και στην αποστολή που θα ανακοινωθεί το Σάββατο λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα. Από κει και πέρα άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Δημήτρης Μαχαίρας είναι σαφώς πιο έτοιμος αλλά πιθανότατα η Δόξα θα παραταχθεί με το σχήμα που αγωνίστηκε στο Αιγίνιο την 2η αγωνιστική.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep