Μόνο σε Καρδίτσα και Άρη

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες έχει πετύχει δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι μόνο απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Άρη στην εν Ελλάδι καριέρα του.

[googlead][/googlead]

Για δεύτερη φορά επί των ημερών του στην Ελλάδα ο Χοσέ Μαρία Κάσες σκόραρε δις σε ένα παιχνίδι.

Πριν "υπογράψει" την κυριακάτικη (29/10) νίκη της Δόξας Δράμας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-0) στην πρεμιέρα της Football League ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε πετύχει δύο γκολ και σε έναν αγώνα της Super League με την υποσημείωση ότι το κατάφερε σε γήπεδο που θα επισκεφτεί και την τρέχουσα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ως παίκτης του Πανθρακικού είχε κουνήσει πλεκτό απέναντι στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (στο 6' και στο 27') στις 1 Δεκεμβρίου 2013 σε μία αναμέτρηση που έληξε εν τέλει 2-2. Ο Κάσες μάλιστα είχε συμπαίκτη του και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά με τον οποίο συνυπάρχουν πλέον και στη Δόξα Δράμας.

Σημειώνεται ότι στην εν Ελλάδι καριέρα του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει δύο γκολ και κατά της Ξάνθης, αλλά σε διαφορετικά παιχνίδια τη σεζόν 2014-15 (συνολικά έχει 10 τέρματα στη Super League).

Το ενθαρρυντικό, πάντως, για την τωρινή του ομάδα, τη Δόξα Δράμας, είναι πως ο Κάσες ξεκίνησε την... απόσβεση από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep