Φιλόδοξη από την αρχή

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης (αριστερά) Ο Φανούρης Γουνδουλάκης (αριστερά)

Πανέτοιμη να ξεκινήσει νικηφόρα την σεζόν η Δόξα Δράμας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας- Θα περιμένει μέχρι την… σέντρα τον Μαχαίρα ο Άγγελος Διγκόζης. 

[googlead][/googlead] 

Από τις πλέον φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας, η Δόξα Δράμας μπαίνει στον χορό της Football League φιλοξενώντας την Κυριακή (29/10, ΕΡΤ-3) την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «μαυραετοί» δημιούργησαν ένα ρόστερ με παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Super League, με στόχο να την οδηγήσουν… εκεί. Πάντα το ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους και αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο ο Άγγελος Διγκόζης όσο και οι παίκτες του.

Έτσι ο τεχνικός των Δραμινών αναμένεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα με την ταυτόχρονη παρουσία στην ενδεκάδα του Κάσες και του Γουνδουλάκη. Κάτι το οποίο δοκίμασε αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ φαίνεται να υπάρχει δίλημμα για την θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τους Πετρόπουλο και Μαρκόπουλο να διεκδικούν φανέλα βασικού. 

Από κει και πέρα στο μέτωπο του Δημήτρη Μαχαίρα, η τεχνική ηγεσία των «μαυραετών» θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ήλειος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έτσι ο Διγκόζης θα αποφασίσει λίγο πριν από ματς αν θα τον συμπεριλάβει στην 18αδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Βασιλειάδης, Βούρας, Μένκα, Βιτλής, Βλάχος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Σταματόπουλος, Γουνδουλάκης, Κάσες, Μαχαίρας, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλος, Ντατίδης, Παπαζούδης, Ριζογιάννης, Τσούτσης, Ματσούκας, Λίτσκας, Μαρκόπουλος, Πετρόπουλος, Ρανγκέλοφ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep