Αγιασμός στη Δράμα (photos)

Πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ.Παύλου τελέστηκε πριν την προπόνηση της Παρασκευής ο αγιασμός στην ομάδα της Δόξας. 

[googlead][/googlead] 

Τις ευλογίες του Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ.Παύλου πήραν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες στην Δόξα Δράμας. Συγκεκριμένα πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (27/10) τελέστηκε ο καθιερωμένος, πριν από την έναρξη της σεζόν, αγιασμός.

Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς Δραμινών: «Σε μια σεμνή τελετή, δύο μέρες πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα της Δόξας, στον οποίο πρωτοστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, Υπέρτιμος και Έξαρχος Μακεδονίας κ. κ. Παύλος. Παρόντες στον αγιασμό ήταν το σύνολο των διοικητικών παραγόντων της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα, Γιάννη Μπύρο, καθώς και το σύνολο των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. 

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος πήρε το λόγο και μίλησε στους παρισταμένους, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου και της εκκλησίας προς τον σύλλογο και τον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο, για την προσπάθεια που κάνει να βρεθεί η ομάδα στην ποδοσφαιρική ελίτ. Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές επεσήμανε ότι η τοπική κοινωνία χάρηκε την επιτυχία της ανόδου και ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Αποχωρώντας από τον χώρο του γηπέδου ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε πρόσκληση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα και απάντησε πως θα το πράξει όταν του δοθεί η ευκαιρία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 18:31

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep