Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Δόξα πάει με... χίλια»!

Ανακοίνωση... παραμονής του Στέλιου Ζημηλιάγκου με βολές προς τον Κουδούνη.

Τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας διέψευσε με μεταμεσονύχτια ανακοίνωσή του ο Στέλιος Ζημηλιάγκος. Ο επιχειρηματίας που συμφώνησε με τον Θανάση Σάμιο να «τρέξει» τους «Μαυραετούς» εκτόξευσε βέλη σε βάρος του Γιώργου Κουδούνη, για τον οποίο υποστήριξε ότι δέχτηκε υποδείξεις για να τον φέρει στη Δράμα, παρουσίασε τις επαφές που είχε μαζί του σχετικά με τις απολαβές και την ενίσχυση και υποστήριξε ότι... η Δόξα πάει με χίλια!

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση του Ζημηλιάγκου:

Η αλήθεια από πρώτο χέρι και όχι ράδιο αρβύλα. Τρέχουμε με 1000. Είπα, ότι την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν ανακοινώσεις για όλα. Η πρώτη αυτή ώρα έφτασε. Το θέμα Κουδούνη όπως εξελίχθηκε δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο, ειδικά και μετά τις έντονες και συνεχόμενες υποδείξεις να έρθει στην Δόξα .
Εγώ είχα δηλώσει ότι θα μιλήσω και με άλλους προπονητές. Του τηλεφώνησα και άκουσα τα θέλω του και τις ιδέες του και φυσικά εκείνος άκουσα τα δικά μου θέλω.

Λοιπόν σας ενημερώνω όλους, ότι εγώ 5.500-6.000€ το μήνα, για αυτόν, τον φίλο του και τον προπονητή τ/φ εγώ δεν δίνω. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζήτησαν 55.000 - 60.000€ το χρόνο. Πρέπει να τονίσω ότι ο κος Κουδούνης είναι ένας απλός γυμναστής με 800-900€ το μήνα και όχι ο Μουρίνιο. Σε εποχές που ο κόσμος πεινάει, αυτά τα νούμερα είναι απαγορευτικά.

Του ξεκαθάρισα από την αρχή στην τηλεφωνική μας επικοινωνία ότι ο Ζημιλιάγκος δεν δίνει προκαταβολές γιατί είμαι παθών. Η αρχή μου είναι δουλεύεις - ματώνεις και τέλος του μήνα πληρώνεσαι όπως όλος ο εργαζόμενος κόσμος. Ένα μήνα δεν μπορείς να κάνεις υπομονή; Ας ξεχάσουν όλοι αυτά που ήξεραν μέχρι σήμερα και «άρμεγαν» και καταχρέωναν την Δόξα, αυτά αλλού όχι στον Ζημιλιάγκο. Με ρώτησε αν θέλω να έρθει Δράμα να μιλήσουμε και όχι τηλεφωνικά.

- Άμα θέλεις ανέβα Δράμα, αλλά ότι λέμε σε παρακαλώ όχι παραέξω ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για να μην ζαλίζουμε τον κόσμο και συμφώνησε. Δεν πέρασε 1 ώρα και διαβάζω στο ίντερνετ σε διάφορα σάϊτ «ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ», «ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ Ο ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ» και τα γνωστά... Συναντιόμαστε τελικά και μέσα σε όλα μου λέει «πρόεδρε έχω και 10 παίκτες (μερικούς απο τους οποίους τυγχάνει να τους ξέρω) και είναι μέτριοι.

- Τον ρωτάω σέντερ φορ έχεις; πόσες συμμετοχές και γκολ έχει;

Μου απαντά 7γκολ / 25 συμμετοχές.

- Αυτόν Γιώργο, διέγραψέ τον από την λίστα σου, για να μην σε κοροϊδεύουν. Δεν κατάλαβες, εγώ θέλω γκολτζή και όχι «παγωτατζή». 7 γκολ κάνουν και οι αμυντικοί.

- Μου απάντησε ότι δεν συμφωνεί και μέχρι αύριο (χθες) αν αλλάξω γνώμη να του τηλεφωνήσω. Έλα όμως που με ενόχλησε, ήταν που μας έλεγε πιο μπροστά ότι αγαπάω την Δόξα και τα γνωστά. Απ' ότι κατάλαβα, αυτόν μάλλον του είχαν τάξει τη θέση του προπονητή και όταν είδε ότι δεν γίνεται τίποτα, άλλαξε στάση και άρχισε να μου λέει ότι η Δόξα του χρωστάει χρήματα.

- Ναι, η καρτέλα σου λέει 1.370€.

- «Καλά και έγινε αυτή η κουβέντα τώρα, για να κάνω προσφυγή και να πάρω τα λεφτά μου», και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ».

- Με τέτοιο σκεπτικό Γιώργο δεν χτίζεις καριέρα.

Την επόμενη μέρα του τηλεφώνησα, για να είμαι τυπικός και για να τον ενημερώσω ότι δεν άλλαξα γνώμη και του έδωσα συμβουλή. «ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ». Σήμερα ο φίλος μου τερματοφύλακας ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ με ρώτησε αν είναι αλήθεια ότι παραιτήθηκα απο την Δόξα. Τρέχω με 1000 του απάντησα. Το λέω δημόσια σε όλους.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ - ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ. Εγώ ο Στέλιος Ζημιλιάγκος, λέω στον κόσμο της Δόξας - ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εδώ και 4-5 ημέρες τρέχω κυριολεκτικά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, και δεν προλαβαίνω να σχοληθώ με αυτές τις «κατινιές». Το μόνο που θέλω είναι να προλάβουμε να στήσουμε την Δόξα μας και σύντομα οι ΔΟΞΑΙΟΙ θα διαβάζουν κάθε μέρα την αλήθεια. Πιστέψτε με θέλει πολύ δουλειά, θέλει πολύ καθάρισμα...

Πήγα στην εφορία, με βάση τα στοιχεία που είχα η ομάδα είχε χρέος 25.000€ και απο την εφορία μου λένε πως είναι 101.000€. Αυτά είναι σοβαρά θέματα, και σας παρακαλώ δώστε μου χρόνο (πράγμα πολύ δύσκολο γιατί είμαστε οριακά) για να γίνει η Δόξα υγιείς σωματείο όπως τα πρώτα χρόνια του κου Σάμιου.

- ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

- ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

- ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

Σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΗΜΙΛΙΑΓΚΟΣ».

Last modified onΤρίτη, 19 Αύγουστος 2014 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep