Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραιτήθηκε ο Περσίδης

Ο Δημήτρης Περσίδης παραιτήθηκε από την προσωρινή διοίκηση της Δόξας Δράμας.

Έπειτα από τις διοικητικές εξελιξεις στη Δόξα Δράμας οι παραιτήσεις ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες από την πλευρά της προσωρινής διοίκησης. Την Πέμπτη (14/08), λοιπόν, το μέλος, Δημήτρης Περσίδης με επιστολή του δήλωσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Στη δήλωση παραίτησης ο Περσίδης ανέφερε:

«Σαν σήμερα πριν ακριβώς ένα χρόνο με πρόταση του ερασιτέχνη που κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Δράμας συμμετείχα στη διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δόξας. Οι στόχοι που θέσαμε εξαρχής ήταν δύο,

1) Να σωθεί η ομάδα στην κατηγορία και

2) Να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Τον πρώτο στόχο τον πετύχαμε στο τέλος Μαρτίου, ο δεύτερος και πιο σημαντικός στόχος που επετεύχθη εχθές, ο κύριος Σάμιος έδωσε τη συγκατάθεσή του και έτσι η ομάδα αλλάζει σελίδα.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη παραιτούμαι από τη θέση που κατείχα μέχρι τώρα. Πάντα οι απόψεις μου και οι θέσεις μου ήταν για το καλό της ομάδας και όχι για το προσωπικό μου ή το οικογενειακό μου συμφέρον.

Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη αν έχω πληγώσει κάποιους ή αν έχω κάνει κάποια λάθη, ποτέ όμως δεν ήταν εσκεμμένα. Εύχομαι στην ομάδα στην καινούργια αυτή αρχή, να βρει τον δρόμο της και να βρεθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Last modified onΠέμπτη, 14 Αύγουστος 2014 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep