Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «ευχαριστώ» του Δαύκου

Ο Κώστας Δαύκος αποχαιρέτησε τη Δόξα Δράμας.

Την εστία της ΑΕΛ Καλλονής θα υπερασπίζεται από την επόμενη σεζόν ο Κώστας Δαύκος και σε δήλωσή του αποχαιρέτησε τη Δόξα Δράμας, την οποία χαρακτήρισε δεύτερο σπίτι του.

Ο πρώην γκολκίπερ των «Μαυραετών» ανέφερε:

«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Δόξα Δράμας, με την οποία έζησα το όνειρο της Σούπερ λίγκας. Την ομάδα που με ανέδειξε, που με γαλούχησε ποδοσφαιρικά και που αποτελεί το δεύτερο «σπίτι» μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ήταν εξαίρετοι χαρακτήρες και με τους περισσότερους έχω αναπτύξει στενούς δεσμούς φιλίας.

Επιθυμώ ακόμη να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, αλλά ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές τερματοφυλάκων που είχα στη διάστημα αυτό, τους Θόδωρο Κάντα και Πολυχρόνη Βεζυρίδη, με τους οποίους γράψαμε πολλές εργατοώρες προπόνησης στο γήπεδο και θεωρώ ότι συνέβαλαν τα μέγιστα στην αγωνιστική μου βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τον απίστευτο κόσμο της Δόξας Δράμας που στάθηκαν δίπλα μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Πιστεύω όμως ότι όλοι θα κατανοήσουν πως η απόφασή μου να αγωνιστώ εκτός Δράμας, σε μια ομάδα της Σούπερ λίγκας (Α.Ε.Λ. Καλλονής) ήταν για εμένα και την οικογένειά μου η καλύτερη δυνατή επιλογή».

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιούνιος 2014 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep