Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκτακτη Γ.Σ στη Δόξα

Στις 9 Ιουνίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξα Δράμας.

Η Γ.Σ. θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Δραμινών Πολιτών» στο Διοικητήριο Δράμας με θέμα τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και την εκλογή προέδρου της Γ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει στις 11 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ «Η ΔΟΞΑ»

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, με σχετική ημερομηνία 28-05-2014 Πρακτικό Νο 309/4 απόφασή του, καλεί τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 09-06-2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Δραμινών Πολιτών» στο Διοικητήριο Δράμας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Προέδρου Γ.Σ., Γραμματέα και ψηφοσυλλέκτη.

ΘΕΜΑ 2ο: Εξελίξεις στην Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ».

Σε περίπτωση κατά την οποία κατά την παραπάνω ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία τότε, σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο του Καταστατικού του Σωματείου, θα γίνει επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 11-06-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, η οποία θα συνεδριάσει στον ίδιο ως άνω τόπο με τα ίδια ως άνω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση την 11-06-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Δραμινών Πολιτών» στο Διοικητήριο Δράμας».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάιος 2014 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep