Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κοντά μας με πράξεις»

Στη Δόξα Δράμας δείπνησαν σε γνωστή ψαροταβέρνα μετά τη νίκη επί του Βατανιακού.

Στόχος επετεύχθη στη Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» πέτυχαν την παραμονή τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Μένει να φανεί αν ο Γιώργος Κουδούνης παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, ή όχι. Η εκτίμηση που του τρέφουν άπαντες, πάντως, είναι δεδομένη. Μετά τη νίκη σε βάρος του Βατανιακού, που σήμανε το τέλος της σεζόν, η αποστολή δείπνησε σε γνωστή ψαροταβέρνα, με πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Δόξας Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Δαϊλάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της Λέσχης, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά ήταν αισιόδοξος για το μέλλον της, αρκεί ο κόσμος να είναι δίπλα με πράξεις και όχι με λόγια. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός, Κώστας Δαύκος, ο οποίος ευχαρίστησε τη Λέσχη για το δείπνο, αλλά και για τη στήριξη που παρείχαν στους παίκτες όλη την αγωνιστική περίοδο.
Άτυχος στάθηκε κόντρα στον Βατανιακό ο Ορέστης Μένκα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας σε μία φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε μία κλωτσιά από αντίπαλο και έγινε αλλαγή.

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep