Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Δόξα είναι για παραπάνω»

Ο Γιώργος Μοσχάκης τόνισε ότι η Δόξα Δράμας δεν πρέπει να «μάχεται» για την παραμονή της.

Ο μέσος των «μαυραετών» με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Δόξα Δράμας είναι για παραπάνω πράγματα από το να παλεύει για την παραμονή της και υποστήριξε ότι με νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών τελειώνει η υπόθεση σωτηρίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μοσχάκης στο «metrosport»: «Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι, ειδικά μετά την ισοφάριση, οπότε και αντιδράσαμε άμεσα. Είχαμε ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχουμε ένα ακόμη τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Δεν ήμασταν κακοί, αλλά δεν ήμασταν όπως στο πρώτο ημίχρονο. Από ένα λάθος στο τέλος, ήρθε το τέρμα του Πιερικού και σε ένα χρονικό σημείο, στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, με συνέπεια να μην πάρουμε ούτε την ισοπαλία» και συνέχισε:

«Το ρόστερ της Δόξας, ακόμη και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεν ήταν για παραμονή, είναι για πολλά παραπάνω...».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών είπε: «Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Κερδίζουμε και αποφεύγουμε τα χειρότερα. Και... τελειώνει η υπόθεση της παραμονής. Εγώ είμαι επαγγελματίας. Θα κάνω ότι είναι δυνατό για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν θα παραμείνει στη Δόξα Δράμας: «Αγαπάω την ομάδα, είμαι καλά εδώ. Η Δόξα έχει δυναμική, έχει κόσμο. Λίγο καλά να πάει η ομάδα, ο κόσμος ανταποκρίνεται στα μέγιστα. Θεωρώ ότι φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα, αν και δεν ήμουν από την αρχή. Άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία, υπήρξαν προβλήματα σημαντικά. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε μία ομάδα όλα δουλεύονται στην προετοιμασία. Από εκεί ξεκινούν όλα. Συν τοις άλλοις, έλειπε και η τύχη. Αν δεν σε «πάει» μερικές φορές… Αν είναι καλά τα πράγματα, φυσικά και θέλω να μείνω».

Last modified onΤετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep