Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μάθημα για όλους»

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, τόνισε ότι η φετινή χρόνια ήταν ένα μάθημα για όλους.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος υποστήριξε ότι η Δόξα Δράμας θα βρει το δρόμο της, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφαινόμενη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, αλλά και τη νέα χρονιά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «metrosport»:

«Ήταν μία μεταβατική περίοδος με πολλές δυσκολίες. Η ομάδα φτιάχτηκε στα μέσα Αυγούστου, οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές, ωστόσο η Δόξα Δράμας είναι μία μεγάλη ομάδα τόσο ως μέγεθος, όσο και σε αξία. Εμείς είχαμε χρέος να κάνουμε το αυτονόητο.

Δεν έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας, αλλά θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Πιστεύω, θα μπούμε σε καλό δρόμο. Θεωρώ ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Αυτό θέλω, γιατί αξίζει στη Δόξα. Πιστεύω, ότι η φετινή χρονιά ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Άλλωστε, οι άνθρωποι της Δόξας θα είναι του χρόνου πιο ενεργοποιημένοι».

Για το αν θα μπορούσε η βαθμολογική συγκομιδή να ήταν μεγαλύτερη: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτερα. Χάσαμε παιχνίδια στα σημεία, στις λεπτομέρειες. Σε κάποια από αυτά κάναμε φάσεις και δεν βάζαμε γκολ, ενώ παράλληλα δεχόμασταν γκολ σε 1-2 φάσεις του αντιπάλου. Πιστεύω, όμως, ότι τελικά κάναμε αυτό που έπρεπε, βγήκαμε από το άγχος. Ήταν εξάλλου δυο πολύ σημαντικές νίκες στην έδρα μας, με Καβάλα και Εθνικό».

Για τη φετινή χρονιά σχολίασε: «Ήταν μία καλή χρονιά. Ήταν καλός ο απολογισμός».

Για τη νέα σεζόν: «Δεν το ξέρω ακόμη. Θα παίξουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι νωρίς ακόμη. Θα με ενδιέφερε πάντως η προοπτική να συνεχίσω στη Δόξα».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep