Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι... υποδείξεις της Δόξας

Εκτίθεται η Δόξα Δράμας με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Με την επισήμανση για μεγαλύτερη προσοχή στα γραφόμενα η Δόξα Δράμας τοποθετήθηκε σχετικά με το ρεπορτάζ του flnews.gr την Τρίτη (11/03) που αναφερόταν στο λουκέτο που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Φυσικά, χαρακτήρισε κωμικοτραγικά όσα γράφτηκαν, παρότι δεν έχει χαρακτηρίσει κωμικοτραγικά όσα έχουν βιώσει μέχρι τώρα οι «ασπρόμαυροι»...

Το flnews.gr σαφώς και δεν ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις, ούτε έχει σκοπό να κάνει πόλεμο στη Δόξα Δράμας. Σέβεται την προσπάθεια της προσωρινής διοίκησης, αλλά πάνω από όλα αυτή των ποδοσφαιριστών που περιμένουν να πληρωθούν από τις εισπράξεις των αγώνων. Ωστόσο, ανακοινώσεις όπως αυτή που εξέδωσε μέσω Facebook η Δόξα Δράμας εκθέτουν ακόμα περισσότερο τη διοίκηση.

Την Τρίτη (11/03), λοιπόν, ήταν πράγματι προγραμματισμένο να γίνει προπόνηση στο γήπεδο του Καλού Αγρού. Ζητήθηκε ωστόσο συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή (09/03), καθώς το λουκέτο δεν τους επέτρεπε να κάνουν αποθεραπεία. Αυτό τελικά αφαιρέθηκε και εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους. Όσο για τη μετάβαση στο γήπεδο του Καλού Αγρού, η προσωρινή διοίκηση προφανώς και δεν είναι καλά ενημερωμένη για το γεγονός ότι δεν μπήκαν στο πούλμαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά αρκετοί πήγαν εκεί με τα ιδιωτικά ΙΧ τους. Όσο για την αγανάκτηση που σύμφωνα με την ΠΑΕ...δεν υπήρξε, μάλλον το αντίθετο προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Στην ανακοίνωσή της η Δόξα Δράμας ανέφερε:

«Ακούστηκαν διάφορα κωμικοτραγικά για την 11/3, ότι οι παίκτες πήραν ΔΗΘΕΝ τα αυτοκίνητά τους και πήγαν προπόνηση, όσοι είχαν δηλαδή (αυτοκίνητα). ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Σαν ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, θα παρακαλούσαμε, μεγαλύτερη προσοχή στα γραφόμενα, γιατί η ομάδα «ΠΗΓΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Καλό θα ήταν λοιπόν να μην δίνουμε λανθασμένες ειδήσεις μόνο και μόνο για εντυπώσεις, που μόνο κακό κάνουν γενικώς. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ (ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ) ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΣΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ».

Για τον αγώνα με τον Πιερικό εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Θεοδωρέλλης, ενώ παρά τις ενοχλήσεις στη μέση ο Διαμαντόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί.

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep