Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βατό πρόγραμμα»

Ο Νίκος Μπουτζίκος στάθηκε στο βατό πρόγραμμα της Δόξας Δράμας εν όψει της συνέχειας.

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας τόνισε ότι οι «μαυραετοί» έχουν βατό πρόγραμμα συγκριτικά με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, τη σωτηρία, ενώ αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καβάλας και στον «τελικό» με τον Εθνικό Γαζώρου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

«Σίγουρα η νίκη με την Καβάλα ήταν πολύ σημαντική για την σωτηρία μας, τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Γάζωρο το οποίο είναι ακόμα ένας τελικός για μας και πρέπει να κερδίσουμε για να δώσουμε λίγο χαρά στον κόσμο. Ήμασταν αρκετά άτυχοι και σε πολλά παιχνίδια, είχαμε κακή ψυχολογία, που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν ότι μπορούν, ο κόσμος μας στηρίζει αλλά και εμείς είμαστε άνθρωποι και πραγματικά τα προβλήματα είναι πολλά. Κοιτάμε πλέον μόνο το παιχνίδι της Κυριακής, αυτό είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο σημαντικό.

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ περίεργο, μπορεί ο πρώτος να χάσει από τον τελευταίο. Από εκεί και πέρα εμείς θα πάμε στο παιχνίδι μόνο για την νίκη. Το πρόγραμμα μας μπορώ να πω ότι είναι βατό από άλλες ομάδες που είναι στην ίδια θέση αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι.

Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Άμα με την Καβάλα δεν είχε τόσο κακό καιρό είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ήταν διπλάσιος. Ελπίζω την Κυριακή τα πράγματα να είναι καλύτερα και να έρθει περισσότερος κόσμος τον οποίο πραγματικά έχουμε ανάγκη».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 09:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep