Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάλεσμα για ταμειακή διευκόλυνση»

Η Δόξα Δράμας απηύθυνε κάλεσμα για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι στους οπαδούς της να συνδράμουν οικονομικά.

Τα οικονομικά προβλήματα ταλαιπωρούν τη Δόξα Δράμας. Οι παίκτες της διαμαρτυρήθηκαν χθες (5/03) για τα οφειλόμενα κάνοντας αποχή και το πρωί της Πέμπτης (6/03), η ΠΑΕ κατανοώντας την κατάσταση, ζήτησε από τους οπαδούς της να συνδράμουν οικονομικά.

Εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου και ζητά ταμειακή διευκόλυνση με σκοπό την πληρωμή των παικτών. Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Μετά και το σημερινό συμβούλιο η Προσωρινή Διοίκηση της Π.Α.Ε ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, αποφάσισε, επειδή δεν υπάρχει η ανάλογη συνέπεια από πλευράς πολιτείας στην ομαλή ροή χρημάτων (συμφωνηθέντων), να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για ακόμη μία φορά, για ταμειακή διευκόλυνση με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. Αντιλαμβανόμενοι όλοι τις οικονομικές συγκυρίες και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί , τα χρήματα αυτά, μελλοντικά θα χρησιμοποιηθούν έναντι αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 10:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep