Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αυτό αξίζει στη Δόξα»

Ο Γιώργος Κουδούνης τόνισε ότι η Δόξα Δράμας έκανε το καθήκον της απέναντι στην Καβάλα.

Μετά τη νίκη επί του ΑΟΚ, ο τεχνικός της Δόξας ανέφερε: «Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κάναμε το καθήκον μας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε καμία ομάδα. Και εμείς θελήσαμε να παίξαμε συνδυαστικά. Στα αγωνιστικά, είχαμε μελετήσει την Καβάλα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα ατού της και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και αυτό αποδεικνύεται από τα γκολ. Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Στο δεύτερο μισό το αίσθημα της αυτοσυντήρησης μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε μετά το γκολ της Καβάλας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπήκαμε με πάθος και ήμασταν πρώτοι στις μονομαχίες. Αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα έγιναν. Όταν είσαι ενωμένος, πετυχαίνεις. Έγινε αυτό που αξίζει στη Δόξα Δράμας».
Για το πώς νιώθει που ανέλαβε τη Δόξα ως πρώτος προπονητής: Ήταν τιμή μου και ευθύνη το γεγονός ότι βρέθηκα πρώτος προπονητής στη Δόξα».
Για το πόσοι βαθμοί απαιτούνται για την παραμονή: «Τρεις με τέσσερις βαθμοί θα είναι αρκετοί. Μαθηματικά βέβαια χρειάζονται περισσότεροι».
Για τον κόσμο: «Αν κι άλλες ομάδες έχουν τέτοιο κόσμο μπορούν να πετύχουν πολλά. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους για την υποστήριξη αυτή».

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep