Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλα τελικοί»

Ο Τάσος Λευκόπουλος αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Ηρακλή που έχει ιδιαιτερότητες για τον ίδιο.

Ο Τάσος Λευκόπουλος από υπηρεσιακός προπονητής μονιμοποιήθηκε στον πάγκο της Δόξας Δράμα και μίλησε στον Arena Fm για το προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλη και την προσπάθεια των Μαυραετών να μείνουν στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στη Δόξα Δράμας:

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη, τα παιδιά καταλαβαίνουν τις ευθύνες τους, συσπειρώθηκαν και θα κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να μπορέσουμε να σώσουμε την κατάσταση. Κάθε παιχνίδι για μας είναι τελικός, από δω και πέρα δεν μας παίρνει να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια».

Για τις μεταγραφές και τα δελτία:

«Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων δεν έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής. Αν εκδοθούν θα παίξουν κανονικά».

Για τον Ηρακλή:

«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ηρακλή. Εκεί ανδρώθηκα και πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια. Είχα προτάσεις από όλες τις ομάδες, από τον ΠΑΟΚ, με τον κ.Παντελάκη τότε αλλά και από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός κανόνιζε πού θα πάω. Με το που ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή, μου είπαν εκεί μπορείς να πας. Δεν ήθελαν να με δώσουν σε ανταγωνιστική ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μας συνέφερε να κερδίσει την Νίκη Βόλου για να έρθει πιο χαλαρός, πλέον θα προσέξει το παιχνίδι και αυτό είναι κακό για μας. Αλλά εμείς θα παλέψουμε, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πάντα ελπίζουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον στόχο».

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep