Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνουν αλλού βαθμούς παραμονής

Κοινή παραδοχή όλων στη Δόξα Δράμας είναι ότι η Κέρκυρα ήταν ανώτερη ομάδα και δίκαια ηττήθηκαν.

Οι «μαυραετοί» το πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ασφαλώς και ο Κώστας Βασιλακάκης δεν περίμενε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να μαζέψει βαθμό ή βαθμούς, για να επιτευχθεί άμεσα η παραμονή. Σε άλλες αναμετρήσεις, με πιο βατούς αντιπάλους, θα δοθεί η προσπάθεια.
Η αποστολή των Δραμινών επέστρεψε στη βάση της τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αυτοί που αγωνίστηκαν βασικοί στην Κέρκυρα πήγαν στο γυμναστήριο κάτω από τη θύρα 4 και έκαναν το πρόγραμμα τους υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γιάννη Γκιόκα, ενώ οι υπόλοιποι έτρεξαν στο γήπεδο και συνέχισαν στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης γνωστοποιήθηκε ότι την Τρίτη (28/1) υπάρχει ρεπό.
Πρώτη επαγγελματική συμμετοχή κατέγραψε ο Κώστας Κανετίδης, ο οποίος μιλώντας για το χαμένο ματς από την Κέρκυρα σχολίασε: «Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμικτα, γιατί αυτό το ντεμπούτο μου δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη της ομάδας μου. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και νομίζω πως εμείς προσπαθήσαμε αρκετά, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ενώ, και μετά το 2-0, εμείς συνεχίσαμε την προσπάθειά μας».

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep