Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Μιλένκοβιτς

Αποχώρησε από τη Δόξα Δράμας ο Νίνο Μιλένκοβιτς.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός πλάνων του Κώστα Βασιλακάκη, αποτελεί παρελθόν από τους «μαυραετούς». Ο Μιλένκοβιτς έλυσε τη συνεργασία του το βράδυ της Τετάρτης (8/01) με τη Δόξα Δράμας και ήδη βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Επιστρέφει για τρίτη φορά στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο μάλιστα σήμερα (9/01) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει ότι πριν από λίγο λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός το καλοκαίρι, όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ομάδα μας, παρέμεινε στη Δράμα περιμένοντας με υπομονή για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αποδεικνύοντας πόσο αγάπησε τη Δόξα και την πόλη μας. Μετά από την απόφαση του προπονητή να μην τον συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά του, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και μάλιστα διευκόλυνε με κάθε τρόπο τη διοίκηση για να λυθεί η συνεργασία.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του τον ενάμιση χρόνο που ήταν στην ομάδα μας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep