Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Οι ανατροπές της Δόξας

Τρίτη ανατροπή της Δόξας Δραμας τα τρία τελευταία χρόνια η νίκη επί του Πιερικού.

Πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρέθηκε ξανά η Δόξα Δράμας χάρη στο τρίποντο σε βάρος του Πιερικού. Οι Μαυραετοί αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, γύρισαν τη σε βάρος τους κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν την ανατροπή (2-1) και τόνωσαν το ηθικό τους για τη συνέχεια.

Οι Δραμινοί είχαν να ανατρέψουν αποτέλεσμα εντός έδρας (τυπικά, γηπεδούχος η Δόξα στο Καυτανζόγλειο) από τις 12 Φεβρουαρίου 2012. Τότε, για τη Super League νίκησαν 2-1 τον Παναιτωλικό με γκολ των Λίμα (65' πεν.), Κυβελίδη (82'), ενώ οι Αγρινιώτες είχαν προηγηθεί με τον Κούσα στο 62'. Η τελευταία ανατροπή στη Football League σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2010 απέναντι στον Λεβαδειακό (2-1). Ο Ναπολεόνι είχε δώσει στο 40' το προβάδισμα στους Βοιωτούς, αλλά η Δόξα έφτασε στη νίκη με τους Μαρκόφσκι (50'), Μοσχάκη (83').

Όσο για τις εκτός έδρας ανατροπές; Αυτή σημειώθηκε στην Καβάλα την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2012 οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν με το τρίποντο (2-1) από το «Ανθή Καραγιάννη» παρότι έπαιζαν από το 41' με 10 παίκτες (αποβολή Κοντέων). Ο Ντιέ είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι (42') και η Δόξα πήρε το τρίποντο με τους Ρούσεφ (44'), Κάπελ (74').

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 11:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep