Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ακόμα δύο στον στρατό!

 Διαμαντόπουλος (αριστερά) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα, Μπουτζίκος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα. Διαμαντόπουλος (αριστερά) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα, Μπουτζίκος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Στη Δόξα Δράμας σαφώς και θα ήθελαν να έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Οι πέντε πόντοι που έχουν κατακτηθεί είναι λίγοι, αλλά ουδείς ξεχνάει τι πέρασε η ομάδα το καλοκαίρι με τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι. Όλα έχουν το τίμημά τους. Όπως και να 'χει, ο Κώστας Βασιλακάκης και οι παίκτες του δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να κοιτάξουν τη συνέχεια. Επόμενος αντίπαλος ο Ηρακλής, που «καίγεται» για νίκη, κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή των «μαυραετών».
Ο Μπάμπης Περπερίδης ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στην προπόνηση. Ο Δραμινός αμυντικός τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με τον Γηραιό για να δώσει περισσότερες λύσεις στον Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος μετά τις απουσίες των στρατευμένων Μπουτζίκου, Διαμαντόπουλου, Μπαλή, αλλά και των τραυματιών Μπάμπη Μουρατίδη και Μάρκου Χατζηλιάδη δεν θέλει να προστεθούν άλλα ονόματα στο ιατρικό δελτίο. Την Τρίτη (5/11) δόθηκε ρεπό.

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep